Максимум 10%  от цялото население на България ще бъде заразено

...
Максимум 10%  от цялото население на България ще бъде заразено
Коментари Харесай

Доцент от БАН каза колко българи ще бъдат заразени с коронавирус

 " Максимум 10%  от цялото население на България ще бъде инфектирано с ковид. Те биха имали признаци – температура, кашлица. Другите ще го изкарат на крайник и няма да схванат “.

Това съобщи в пред Нова телевизия ръководителят на лабораторията по пробна имунология към Българска академия на науките доцент доктор Андрей Чорбанов. На въпрос до какъв брой би трябвало да бъдат изолирани хората без признаци, той отговори, че сходни дейности нямат смисъл.    

" Вирусът е извънредно сензитивен на всички фактори. Казано по различен метод вирусът живее извънредно малко време – минути, не повече “, разяснява още доцент доктор Андрей Чорбанов.

Коментарът му е по отношение на подхванатите ограничения за стерилизация на всички публични места. Относно екипите, с които се обличат медицинските лица доцент доктор Чорбанов изясни, че резултатът е същият като нощната стража, която е имало в средновековните градове. Той разяснява и вярно ли е това, което е направено в Италия. По думите му, трябвало е регионите със болни е трябвало да бъде затворени доста по – рано. Според него в този момент към този момент няма смисъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР